O nás

Když o tom dokážeš snít, dokážeš to i udělat.“
Walt Disney

 

Naše realitní kancelář vznikla na základě myšlenky spojení mnohaletých a pestrých zkušeností především v oblasti realit, zprostředkování obchodu a finančnictví. Pochopili jsme, a zejména vlastní zkušenosti nás naučily, že dobrou práci neodvádí jméno velké firmy, dobrá adresa ani barevné internetové stránky, ale člověk, který svou práci umí a dělá jí rád a může využít své schopnosti. Nemusíte prodávat průmyslový areál ani kupovat zámky, postaráme se o každou nemovitost. Víme, že každý obchod je jiný a každý klient jedinečný - je pro nás především partnerem. Partnerství zakládáme na dobrém vztahu, a ten je pro nás na prvním místě. Jako důležitý vnímáme individuální přístup, zodpovědnost, profesionalitu a kreativitu. Jsme připraveni využít naše znalosti a zkušenosti k Vašim službám a udělat maximum pro Vaši spokojenost.

 

Ing. Martin Malý

V realitních vodách se pohybuji již od roku 2016. Mojí prioritou je lidský přístup ke každé zakázce.  Nabízím profesionalitu se špetkou vytrvalosti a nápaditosti. Největším zadostiučiněním je pro mne dobře odvedená práce a klientova spokojenost.

 

Bc. Zuzana Řebíčková

Práce v realitách mi nabízí to, co mne v životě bavilo a naplňovalo nejvíce – práce s lidmi , obchod a možnost využití původně vystudovaného designu a umění. Každý případ je pro mne jedinečný a vnímám jej jako důležitou životní situaci klienta, ke které je potřeba přistupovat s péčí a úctou. Realitní zkušenosti sbírám od roku 2009.